Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

De Vuyst

Project in de kijker: De Vuyst

De Vuyst Fire & Interior Concepts in Zottegem is de specialist bij uitstek voor de realisatie van een gezellig interieur. De creatie van een persoonlijke sfeer met op maat gemaakte inbouwkasten, multimediawanden en ecologische hout- en gashaarden.

kentucky

Project in de kijker: Kentucky

Industriebouw en paardensport, dat is een combinatie uit de duizend bij de Willy Naessens Group. Wij zijn dan ook enthousiast over onze samenwerking met Kentucky Horsewear. In het najaar van 2019 realiseerden wij hun kersverse hoofdvestiging.

willy-naessens-is-jarig

Willy Naessens is jarig en dan mag iedereen meegenieten!

Willy verjaart op Valentijnsdag en naar jaarlijkse traditie krijgen ALLE medewerkers van de Willy Naessens Group een geschenk! 

Willy Naessens Loves You

Willy Naessens Loves You

De Willy Naessens Group lanceert de campagne 'Willy Naessens Loves You'.
Aankoop palenmachines

Aankoop palenmachines

De Willy Naessens Group kocht onlangs palenmachines aan. Dat zijn machines die palen in de grond kunnen boren en plaatsen.

De Willy Naessens Group kocht vier machines waaronder twee machines die gemaakt zijn om palen te graven tot en met 24 meter diep. Een zwaardere machine om door een hardere en dus moeilijkere grond te boren.

Daarnaast kochten ze ook één machine aan om HSP’s mee te maken. Met die machine kunnen enkel lichte palen gemaakt worden. HSP staat voor High Speed Piling en is voor palen die in een wel berekend raster staan om een vloer te dragen, niet voor palen die de structuur van het gebouw dragen.

Met de aankoop van die machines kunnen we tussen de 20 en 35 palen per dag maken afhankelijk van de diepte en verschillende grondlagen.

Willy Naessens Magazine #2

Willy Naessens Magazine #2


Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.